KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

Gıda Teknolojisi Programı

26.05.2025 - Biyoteknolojik Gıdaların Tanıtımı (Yoğurt ve Çay)

Gıda İşleme Bölümü bünyesinde yürütülen Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında, öğrencilerimiz tarafından her hafta belirli konular üzerine sunumlar gerçekleştirilmektedir. Bu ders çerçevesinde 13 Mayıs 2025 tarihinde Canan KEKLİK, Berivan İrem PELTEK, Mustafa EKİZ Siyah Çay Prosesi’ne odaklanırken, 20 Mayıs 2025 tarihinde ise Tuba CEVHER, Hacer DAL tarafından Yoğurt Üretimi’ne yönelik kapsamlı bir çalışma sunulmuştur.

Biyoteknolojik Gıdaların Tanıtımı (Yoğurt ve Çay)

SAYILARLA ÜNİVERSİTEMİZ

36109

Öğrenci

104355

Mezun

1282

Akademik Personel

2455

İdari Personel

272

Aktif Program

30

Öğretim Elemanı Başına Öğrenci

157869

Kütüphane Kaynağı