KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

Gıda Teknolojisi Programı

12.05.2025 - Biyoteknolojik gıdaların tanıtımına yeni konularla devam edildi

Gıda İşleme Bölümü bünyesinde yürütülen Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında, öğrencilerimiz tarafından her hafta belirli konular üzerine sunumlar gerçekleştirilmektedir. Bu ders çerçevesinde 22 Nisan 2025 tarihinde; Hayriye AKGÜL ve Esra KÖŞKER Zeytinyağı Prosesi’ne odaklanırken, Cemre ZENGİN, İrem KURT ve Aliya ERDOĞAN ise Sirke üretimi üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirmiştir. 29 Nisan 2025 tarihinde ise Demet ÇOLAK ve Fatma KURDO tarafından Gıda Endüstrisinde Atık Stratejisi’ne yönelik kapsamlı bir çalışma sunulmuştur. 6 Mayıs 2025 tarihinde ise Selin Rabia ŞEKER ve Sultan ŞAHİN ise Ekmek Mayası hakkında sunum gerçekleştirmiştir. 

Zeytin Yağı ve Sirke Üretimi

Gıda endüstrisinde atık yönetimi

SAYILARLA ÜNİVERSİTEMİZ

36109

Öğrenci

104355

Mezun

1282

Akademik Personel

2455

İdari Personel

272

Aktif Program

30

Öğretim Elemanı Başına Öğrenci

157869

Kütüphane Kaynağı