Gıda İşleme Bölümü bünyesinde yürütülen Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında, öğrencilerimiz tarafından her hafta belirli konular üzerine sunumlar gerçekleştirilmektedir. Bu ders çerçevesinde 22 Nisan 2025 tarihinde; Hayriye AKGÜL ve Esra KÖŞKER Zeytinyağı Prosesi’ne odaklanırken, Cemre ZENGİN, İrem KURT ve Aliya ERDOĞAN ise Sirke üretimi üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirmiştir. 29 Nisan 2025 tarihinde ise Demet ÇOLAK ve Fatma KURDO tarafından Gıda Endüstrisinde Atık Stratejisi’ne yönelik kapsamlı bir çalışma sunulmuştur. 6 Mayıs 2025 tarihinde ise Selin Rabia ŞEKER ve Sultan ŞAHİN ise Ekmek Mayası hakkında sunum gerçekleştirmiştir.
Zeytin Yağı ve Sirke Üretimi
|
Gıda endüstrisinde atık yönetimi
|